Nové powerbanky od GOAL ZERO: Sherpa 100AC a Sherpa 100PD

Novější, chytřejší, výkonnější. Takové jsou nové powerbanky od GOAL ZERO Shepra 100AC a Sherpa 100PD 4. generace. Pojďte se na ně mrknout!

 
 

NOVINKA: GOAL ZERO SHERPA 100AC - Vaše zásuvka na cesty

Mějte svoji vlastní zásuvku vždy po ruce! Moderní chytrá powerbanka GOAL ZERO SHERPA 100 AC 4. generace je vybavena integrovaným měničem střídavého napětí a je tak určena pro rychlé dobíjení telefonů, tabletů a laptopů. Díky vylepšené technologii dokáže nabíjet elektroniku přes rozhraní USB-C (2 vstupy) až o 60 % rychleji než běžné powerbanky. Pomocí modernizovaného bezdrátového nabíjení dobijete váš smartphone až 3x rychleji než obvykle. Stačí pouze obě zařízení přiblížit.

 
 
 
 

Nabíjet powerbanku Sherpa 100AC můžete ze zásuvky, z autobaterie nebo z kompatibilních solárních panelů, jako je například GOAL ZERO Nomad 50 (dobije powerbanku cca za 3 hodiny).

 
 
 

Sherpa 100 AC je vybavena barevný LCD displejem a intuitivním ovládáním. Robustní konstrukce zaručuje, že Vás powerbanka nezradí ani ve velmi náročných podmínkách. Na rozdíl od velkých lithiových baterií splňuje Sherpa 100AC podmínky letecké přepravy a můžete ji vzít bez obav do příručního zavazadla na palubu letadla.

Vyrazte do světa bez obav, že vám dojde energie.

 
 
 
 

Menší sestrou výše zmiňované powerbanky je rovněž nová GOAL ZERO Sherpa 100PD. Která je prakticky totožná, akorát nedisponuje měničem napětí a tudíž nenabízí klasickou zásuvku a má pouze jeden výstup USB-C.